Eigen TV kanaal voor Jehova Getuigen

De marketingmachine van de Jehova Getuigen draait op volle toeren. Het wachttorengenootschap (WTG) spaart kosten noch moeite om volgelingen en geïnteresseerden via moderne middelen als website en streaming internet tv te interesseren voor het eigen gedachtegoed via het eigen TV kanaal voor Jehova Getuigen.

De rijkdom van het WTG maakt het mogelijk om er een professionele uitzending – vanuit de eigen studio – van te maken, ondanks dat er niet gekozen is voor een professioneel ogende en dito sprekende presentator, maar voor Stephen Lett, lid van het besturend lichaam van het WTG. Hij richt zich in deze eerste uitzending met name op jongeren en kinderen…, want dat zijn de JG van de toekomst, vertelt Stephen Lett. Erg om te zien hoe de Bijbel en het voorbeeld van Jezus volkomen misbruikt wordt om de jonge leden tot activiteit en trouw te manen.

De goed-nieuws-show

De goed-nieuws-show begint met de claim dat Jehovah de bouw van deze nieuwe studio en de apparatuur heeft mogelijk gemaakt en heeft gestuurd. Het is allemaal supergeweldig. Onterecht natuurlijk, want de geclaimde God van de Bijbel heeft helemaal niets met het WTG te maken. De borstklopperij zorgt er echter voor dat helaas velen denken dat dit wel zo is. Zij zien niet meer door de show heen en zijn niet meer ontvankelijk voor simpele feiten die aantonen dat Jehova Getuigen niets anders dan onbijbelse leerstellingen verkondigen.

Commentaar op internet

Uiteraard is het nieuwe TV station onderhevig aan flink wat wereldwijd commentaar. Hierbij de link naar een website waar het TV station “creepy as hell” (griezeliger dan de hel) wordt genoemd. Dat vind ik niet eens overdreven. Hoe erg is het om te zien hoe de beelden gebruikt worden om de gedachten van jongeren en anderen te manipuleren.

Voor wie niet scherp is, is er geen ontkomen aan. Dan wordt je volledig meegezogen in de lezing van het wachttorengenootschap. Wat dat betreft heeft het WTG het slim gedaan met dit nieuwe tv-kanaal, dat ook in andere talen beschikbaar is. Geen beter medium om mensen te beïnvloeden. Het gaat zo snel, dat verreweg de meesten vergeten om kritisch te kijken naar wat er nu eigenlijk gepresenteerd wordt.

Eigen TV kanaal voor Jehova Getuigen

Het gelikte nieuwe TV station van de Jehova Getuigen is een mooi plaatje, dat de rotte inhoud moet verbloemen. Daarom:

Laat u niet verleiden door de beelden, maar onderzoek wat er geleerd wordt!
Bijvoorbeeld via dit videokanaal.

Tot slot: Humor n.a.v. JW Broadcasting.


Eigen TV kanaal voor Jehova Getuigen

Een reactie

  1. geen jg 04/11/2015

Geef een reactie

Translate »