Jehovah’s Getuigen Nieuws – 18

Jehovah’s Getuigen Nieuws – 18 – Don’t give up congres 2017


Videomanipulatie Jehovah’s Getuigen congres 2017

De manipulatie van het wachttorengenootschap (WTG) via video neemt groteske vormen aan. Het lijkt er op dat geld noch moeite gespaard worden om de Jehovah’s Getuigen via beeld en geluid de richting op te krijgen die de organisatie wil. Uiteraard in “Jehovah’s Naam”, hoewel dat natuurlijk niet het geval is. Probleem is dat heel veel leden denken dat dit wel zo is en dus ook zo naar de hemeltergende video’s kijken. Zoals ik al in een eerder artikel over videomanipulatie door het wachttorengenootschap heb opgemerkt, komt via video de over te brengen boodschap dubbel binnen. Niet alleen via het gehoor, maar ook via de ogen. De uitwerking moet daarmee krachtiger zijn, redeneert ook het WTG.

Don’t give up congres 2017

Op het overal ter wereld gehouden “Don’t give up congres 2017” wordt daarom weer veelvuldig gebruik gemaakt van video. Wie ze allemaal wil zien, kan terecht op de website avoidjw.org. Daar staat (Engelstalig) het complete 3-daagse programma van het Jehovah’s Getuigen congres 2017, inclusief video en PDF-bestanden.

John Cedars bespreekt in zijn populaire vlogs het op de congressen van Jehovah’s Getuigen aangeboden materiaal. Daar neemt hij ruim de tijd voor. Voor wie de werkelijke boodschap van het WTG wil leren kennen is het aan te bevelen om zijn besprekingen van de congresdagen te bekijken en te overdenken.


Jehovah’s Getuigen Nieuws – 18 – Don’t give up congres 2017

Geef een reactie

Translate »