Jehovah’s Getuigen Nieuws – 2

Jehovah’s Getuigen Nieuws – 2.


Jehova Getuigen en homo’s / lesbiennes

Volgens de Jehovah’s Getuigen haat God homoseksualiteit en dat betekent dat er geen plaats is voor homo’s en lesbiennes. In ieder geval niet voor praktiserende “gevallen”. Op hun website staat o.a.: “Maar zelfs als iemand een voorkeur heeft voor hetzelfde geslacht, mag een christen zich volgens de Bijbel niet met homoseksuele handelingen bezighouden.” Hoe het “volgens de Bijbel” zit met dit onderwerp, weet men kennelijk niet, maar de eigen invulling wordt wel gebruikt om zelfs al aan kinderen duidelijk te maken hoe fout homoseksualiteit is. Dat doen ze via video’s op het eigen tv-kanaal. De indoctrinatie van het wachttorengenootschap maakt gebruik van moderne middelen. Zie dit artikel op de website van JWvictims.org.

UPdate Jehova Getuigen nieuws: woensdag 4 mei: De Nederlandse pers en belangenorganisaties als COC hebben de kindervideo van de JG ontdekt. Verontwaardiging alom. Hierbij een link naar een item op de website van Editie NL. Daarin ook een reactie van de persvoorlichter van Bethel in Emmen:

Bovendien zegt hij dat de filmpjes die op de site komen te staan, nooit belerend, dwingend of sturend zijn bedoeld. COC Nederland vraagt Jehova’s Getuigen Nederland de video te verwijderen. Alleen als de ophef ‘terecht is’, zullen de jehova’s besluiten het filmpje offline te halen. 

Vanuit het verleden en het heden weet ik dat de uitspraak dat de filmpjes “nooit belerend, dwingend of sturend zijn bedoeld” regelrecht naar de categorie “Grote Leugens” kan worden verwezen. Trap er niet in!


Parodie op homo filmpje Jehovah’s Getuigen

Het kon niet uitblijven. Iemand heeft een parodie gemaakt op het homofilmpje van Jehovah’s Getuigen.


Jehovah’s Getuigen weigeren gesprek met COC

Zo luidt de kop van dit bericht op gaysite.nl, naar aanleiding van de video voor kinderen van Jehovah’s Getuigen over homoseksualiteit.


Jehovah’s Getuigen Nieuws – 2

Geef een reactie

Translate »