Video-manipulatie kinderen Jehovah’s Getuigen

Video-manipulatie kinderen Jehovah’s Getuigen. Werkelijk tenenkrommend is de wijze waarop nog jonge kinderen van Jehovah’s Getuigen via video gemanipuleerd worden. Ze worden al in een zeer vroeg stadium zo bewerkt dat ze de organisatie als belangrijkste in hun leven zien. Uiteraard wel met “mooie woorden”, die moeten overbrengen dat ze Jehovah op de eerste plaats moeten zetten. Van kinderen die nog onbevangen zouden spelen en kind moeten kunnen zijn, worden mini-volwassenen gemaakt. Laat ze toch kind zijn!

Modelkinderen van Jehovah’s Getuigen

Ik vind het werkelijk schandalig hoe de in de video getoonde modelkinderen van Jehovah’s Getuigen, aangekleed als volwassen managers, beïnvloed worden om maar te werken voor de organisatie, want daar komt het uiteindelijk toch op neer. Zij moeten op zo’n jonge leeftijd al keuzes maken en zich gedragen als volwassenen. Ze worden al vroeg doordrongen van wat belangrijk zou zijn in hun leven als kind. En wat belangrijk is wordt hen natuurlijk wel fijntjes duidelijk gemaakt door een van de hoogste bazen van het wachttorengenootschap (WTG). Ze kunnen geen kant op! Ze zitten nu al gevangen in het doe-web van de organisatie.

Wat je kinderen vroeg leert, raken ze niet zomaar kwijt

Ik heb in het kader van deze website en mijn waarschuwingen voor de verderfelijke praktijken van de organisatie naar deze video gekeken, maar eenvoudig is het niet. Zoiets doe je toch niet? Het WTG wel dus en vanuit hun standpunt geredeneerd is het heel effectief. Want wat je kinderen al vroeg leert, raken ze niet zomaar kwijt. En via deze video’s wordt het dubbelop ingeprent. Het wordt dan nog moeilijker om dit later – als men volwassen is – weer aan de kant te zetten. En dat is toch echt nodig als je de Waarheid wilt leren kennen. Een als Jehova Getuige opgevoed lid raakt dan niet zomaar verlost van het wachttorengenootschap en haar foute leringen.

Stop met de video-manipulatie kinderen Jehovah’s Getuigen

Het is goed om je kinderen de liefde Gods bij te brengen. Daar hebben ze ook later profijt van. Leer hen wie de Here Jezus Christus is en wat de Schrift leert. Eenvoudig en in vrijheid, passend bij een kind. Maar stop met die vreselijke video-manipulatie gericht op het voor altijd vasthouden van niet meer zelf denkende leden van de organisatie van Jehovah’s Getuigen.

Klik op het onderstaande plaatje om deze video op JW Broadcasting te bekijken.

Video-manipulatie kinderen Jehovah's Getuigen


Video-manipulatie kinderen Jehovah’s Getuigen

Pas op voor de organisatie van Jehova Getuigen!

6 Reacties

  1. Pingback: Onjuiste verlossings- en eindtijdleer van de Jehova’s Getuigen – ACHTERGEBLEVEN NA DE OPNAME | INFORMATIE EN INSTRUCTIES 03/08/2019
  2. Atina 13/06/2019
  3. Anna 03/06/2018
  4. Iden Ritwan. 26/03/2018
    • Jim 01/04/2018
  5. hans Drijver 22/03/2018

Geef een reactie

Translate »